Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού στην Ιερά Μονή Κορακιών 2023

Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού στην Ιερά Μονή Κορακιών 2023

Ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Βαπτιστής του Κυρίου,  τιμήθηκε  με την τέλεση πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, στην ομώνυμη Ιερά Μονή στις Κορακιές Ακρωτηρίου.

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός, ενώ έλαβαν μέρος ο Αρχ. Επίτροπος της Β Αρχ. Περιφέρειας Πρωτ. Μιχαήλ Κογιαννάκης και Ιερείς της Μητροπόλεως μας, συμπροσευχουμένης της Καθηγουμένης της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής  Γερόντισσας Θεοξένης και της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Κορακιών  Γερόντισσας Θεοφόρας μετά της αδελφότητος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε  τις  Αγιοβασιλόπιττες της Ιεράς Μονής  συμπροσευχουμένων του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας Παν/του Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρου Εικοσιδέκα, Κληρικών και πλήθους κόσμου.

Στο Αρχονταρίκι της Μονής ο Σεβασμιώτατος ομίλησε πνευματικά  για τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και εν συνεχεία μικρά παιδιά είπαν όμορφα τραγούδια και κάλαντα που τα αφιέρωσαν στον Σεβασμιώτατο.

ΒΙΝΤΕΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ