Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του π. Γεωργίου Σεργάκη

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του π. Γεωργίου Σεργάκη

Την Τετάρτη 22 Mαΐου έ.ε. παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας το νέο βιβλίο του Πρωτ. Γεωργίου Σεργάκη με τίτλο ”Ευαγγελικά Ακτινοβολήματα”.

Με ύμνους από την σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως μας και υπό την Δ/νση του Άρχοντος Υμνωδού της ΜΤΧ κ. Κων/νου Στεφανάκη ξεκίνησε η όμορφη εκδήλωση.

Για το βιβλίο θα ομίλησαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ.  Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης και ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Ιωάννης Λίλης.


Την πνευματική Εσπερίδα που μεταδόθηκε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό Μαρτυρία, συντόνισε ο Γεν. Αρχ. Επίτροπος της Μητροπόλεως μας Πρωτ. Γεωργιος Περακης.

Με λόγια αγάπης ο Πρωτ. Γεώργιος Σεργάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον Πρωτοσύγκελλο μας, τον Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μαρτυρία, τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως μας και τον Δ/ντη κ. Κων/νο Στεφανάκη, τις εκδόσεις Γρηγόρη, την οικογένεια του, τον Παραδοσιακό χορευτικό σύλλογο ”Βιγλάτορες” καθώς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.

Ευχαριστούμε για το πρόσθετο φωτ. υλικό και το βίντεο το κ. Αντώνιο Τζατζάνη