Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Προσκυνηματική εκδρομή τριών Ενοριών της Μητροπόλεως μας

Προσκυνηματική εκδρομή τριών Ενοριών της Μητροπόλεως μας

Η Ενορίες Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών, Αγίου Νεκταρίου Χανίων και Αγίας Μαρίνας ξεκίνησαν με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας  κ.κ. Δαμασκηνού, από την Κυριακή 15 Απριλίου την  προσκυνηματική τους εκδρομή  στην Καστοριά, Φλώρινα, Πρέσπες και Θεσσαλονίκη και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.     

Συνοδοί στην εκδρομοί είναι ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος μας Αρχ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης.

Οι εκατό περίπου εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπάνια είδη πτηνών αλλά και βαρκάδες σε σπήλαια των Πρεσπών και της Καστοριάς! Θα προσκυνήσουν τον τάφο του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Παϊσίου εις την Σουρωτή! Θα επισκεφτούν το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στην Καστοριά και φυσικά θα πραγματοποιήσουν μια υπέροχη περιήγηση ακτοπλοϊκώς στο Ἀγιο Όρος, όπου θα προσκυνήσουν εν πλω Άγια Λείψανα από τέσσερις Ιερές Μονές του Άθω.

Εδώ στις φωτογραφίες οι προσκυνητές μας,  από την πραγματοποιηθείσα επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ.

Φωτογραφικό Αρχείο