Αρχική > Ενοριακά > Σειρά εκδηλώσεων για την στήριξη της Ενορίας Λενταριανών

Σειρά εκδηλώσεων για την στήριξη της Ενορίας Λενταριανών

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό στην Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών, για την στήριξη του ανακαινιστικού έργου του Ναού, που εδώ και δύο μήνες βρίσκεται υπό ολική ανακαίνιση και οι εργασίες από μέρα σε μέρα ολοκληρώνονται.

Με πρωτοβουλίες των νέων της Ενορίας ο γνωστός καλλιτέχνης Κώστας Φιωτάκης έδωσε συναυλία για το ανακαινιστικό έργο του Ναού τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες. Τον καλλιτέχνη ευχαρίστησε ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού και Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ευχαριστώντας παράλληλα και την ομάδα νέων της Ενορίας «η γειτονιά μας τα Λενταριανά», οι οποίοι είχαν την επιμέλεια της όλης διοργάνωσης.

Με χορούς και Κρητική αλλά και νησιώτικη παραδοσιακή μουσική πλημμύρισε το Πνευματικό Κέντρο Χανίων στην διοργάνωση του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων στην εκδήλωση «χορεύουμε για την Ενορία μας», που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Την εκδήλωση που προλόγισε η γνωστή δημοσιογράφος και ενορίτισσα της Ενορίας Λενταριανών κ. Καίτη Αλέξη, παρουσίασε η κ. Στέλλα Αγιασμενάκη προβάλλοντας την ιστορία του χορού και της μουσικής από το Δημοτικό τραγούδι μέχρι και σήμερα.

Στον ευχαριστήριο λόγο του ο Πρωτοσύγκελλος ευχαρίστησε τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων, την κ. Καίτη Αλέξη, καθώς και όλο τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παλμό παρουσίας, προσφέροντας το περίσσευμα της αγάπης τους στο ευλογημένο αυτό έργο της ανακαινίσεως του Ναού που είχε να γίνει για πενήντα και πλέον χρόνια.