Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Συνάντηση αποφοίτων μετά από 25 χρόνια

Συνάντηση αποφοίτων μετά από 25 χρόνια

Στην Ιερά Πατριαρχική και Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης στον Άγιο Ματθαίο, συναντήθηκαν μετά από 25 χρόνια για πρώτη φορά οι απόφοιτοι, σε μία συνάντηση που θα είναι και ο θεμέλιος λίθος και για μελλοντικές ετήσιες συναντήσεις.

Νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ματθαίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως μας Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος χαιρέτισε την προσπάθεια της συνάντησης και επανένωσης, μεταφέροντας παράλληλα τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού ο οποίος βρίσκεται στο Άγιο Όρος.

Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος ο οποίος είχε διατελέσει και Διευθυντής της Εστίας στον Άγιο Ματθαίο, ευχαρίστησε τους καθηγητές και τους αποφοίτους που έδωσαν το παρών ερχόμενοι από κάθε πλευρά της Ελλάδος και συνεχάρη τους διοργανωτές και συντονιστές της συναντήσεως.

Κατόπιν ακολούθησε συζήτηση στην τραπεζαρία της Σχολής και εν συνεχεία ο Θεοφιλέστατος προσέφερε προς όλους τράπεζα αγάπης στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.