Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και εκδήλωση μνήμης στους Κάμπους Κεραμειών

Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και εκδήλωση μνήμης στους Κάμπους Κεραμειών

Πανηγυρικά και παρουσία εκατοντάδων ευλαβών προσκυνητών τελέσθηκε ιερουργούντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη η Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στους Κάμπους Κεραμειών, όπου διακονεί ο π. Δημήτριος Κοκολινάκης.

Στο κήρυγμα του ο π. Δαμασκηνός αφού μετέφερε τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο ως Συνοδικό μέλος της Συνόδου, ομίλησε για τα χαρίσματα και τις αρετές του ταπεινού και καλοσυνάτου Αγίου της Εκκλησίας μας.

Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των θυμάτων της 8ης Μαΐου 1944 και των λοιπών αγωνιστών, που συμμετείχαν στους απελευθερωτικούς αγώνες του έθνους, στην Κεντρική Πλατεία Κάμπων Κεραμειών.


Να σημειωθεί ότι στις επετειακές αυτές εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η Τοπική Κοινότητα Κάμπων, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπων Κεραμειών παρέστησαν Άρχοντες του τόπου μας καθώς και ομάδα προσκυνητών από την Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών.