Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικηφόρο στο Συρικάρι Κισάμου

Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικηφόρο στο Συρικάρι Κισάμου

Μία εβδομάδα μετά τα Λαμπρά εγκαίνια στο του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Συρικάρι Κισάμου στο πλαίσιο των καθημερινών Θείων Λειτουργιών  ο Παν/τος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, τέλεσε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ύστερα από  προτροπή του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου τη Θεία Λειτουργία στον Άγιο του οποίου το όνομα φέρει και που πολύ ευλαβείται.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστη συμπροσευχούμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου ο οποίος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσέφερε στον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως μας π. Νικηφόρο,  ένα επιγωνάτιο ευχαριστώντας τον και ευχαριστώντας  στο πρόσωπο του τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Δαμασκηνό και όλη την Μητρόπολη μας που συνέδραμε με κάθε τρόπο και εκείνη στο μεγάλο και ευλογημένο έργο του Ναού του τοπικού μας Αγίου Νικηφόρου.

Με λόγια αγάπης ο Πρωτοσύγκελλος μας ευχαρίστησε τον Σεβ. Ποιμενάρχη Κισάμου και Σελίνου, μεταφέροντας του τις ευχές του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού.