Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Τιμητική εκδήλωση στον Κουρνά Αποκορώνου για τους ευεργέτες της Βιβλιοθήκης της Ενορίας

Τιμητική εκδήλωση στον Κουρνά Αποκορώνου για τους ευεργέτες της Βιβλιοθήκης της Ενορίας

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο της Ενορίας Κουρνά Αποκορώνου όπου διακονεί ο π. Γεώργιος Φωτάκης, τιμητική εκδήλωση για δύο ανθρώπους που στην μνήμη του παιδιού έφτιαξαν μία βιβλιοθήκη, θησαυρό πολύτιμο και στολίδι για την Ενορία Κουρνά.

Η εκδήλωση που παρουσίασε ο κ. Βαρδής Ζυμβραγουδάκης, περιελάμβανε, ομιλίες για τη ζωή και το έργο των δύο ευεργετών, παρουσίαση φωτογραφικού αρχείου της ζωής τους, τιμητική αναγνώριση για την προσφορά τους στην Ενορία και μουσική πανδαισία από την χορωδία ενηλίκων της Μητροπόλεως μας υπό την δ/νση της κ. Ελλής Παπαλιονάκη.

Σήμερα βρεθήκαμε εδώ για να τιμήσουμε τον κ. Μιχάλη και την κ. Ιωάννα, αλλά και για να εναποθέσουμε φόρο τιμής σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται αοράτως κοντά μας, την κόρη σας. Μέσα στην εκκλησία μας επικοινωνούμε προσευχητικώς με εκείνους που έχουν κοιμηθεί, τόνισε στο λόγο του μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας. Επίσης ανέφερε ότι ο πόνος μερικές φορές, παρά του ότι είναι μεγάλος, γίνεται δημιουργικός και έκφραση αγάπης και προσφοράς…

Στη συνέχεια συνεχάρη για την τιμητική αυτή εκδήλωση τον π. Γεώργιο ο οποίος όπως είπε, ήρθε στον Αποκόρωνα και τον εκόσμισε, όλους όσους διακόνησαν στην συγκινητική αυτή εκδήλωση και την χορωδία ενηλίκων της Μητροπόλεως μας για τα υπέροχα τραγούδια.

Μέσα από την βιβλιοθήκη αυτή που λειτουργεί είκοσι ολόκληρα χρόνια, και η οποία προσφέρει με τα βιβλία άλλοτε συντροφιά, άλλοτε παρηγοριά και άλλοτε λύση σε καίρια προβλήματα, καταφέρατε κ. Μιχάλη και κ. Ιωάννα να αθανατοποιήσετε την μνήμη της θυγατρός σας και να αποκρυσταλοποιήσετε την μνήμη της Κρυστάλλως σας , τόνισε στον λόγο του ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης.