Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Τις καλύτερες εντυπώσεις κέρδισαν τα ντοκιμαντέρ από την Ι. Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας

Τις καλύτερες εντυπώσεις κέρδισαν τα ντοκιμαντέρ από την Ι. Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας

Συγκίνηση και χειροκροτήματα γέμισε το Πολιτιστικό κέντρο της Μητροπόλεως μας στην παρουσίαση των Ντοκιμαντέρ «Διαφυλάσσοντας την Πίστη» & «Γεμίζοντας Φως» που παρουσίασαν δύο νέοι άνθρωποι, ο κ. Άγγελος Γιαννούτσος και η κ. Άννα Γουγούλα Μάτση, από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας προβάλλοντας το ιεραποστολικό έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Μύρωνας, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δαμασκηνό για την μεγάλη ευλογία της προβολής αυτής και στηρίξεως, τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, ο οποίος είχε το συντονιστικό ρόλο της εκδηλώσεως, την Δ/νση και τους συνεργάτες του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού Μαρτυρία, καθώς και όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Μητροπόλεως μας.

Με λόγια αγάπης και βαθυτάτης εκτιμήσεως για το δύσκολο μα και ευλογημένο συνάμα έργο που πραγματοποιείται στην Ιερά Μητρόπολη νέας Ζηλανδίας ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Μύρωνα και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που γίνεται στην μακρινή Μητρόπολη του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, ανακοινώνοντας ότι από το ταμείο της εξωτερικής ιεραποστολής της Μητροπόλεως μας θα προσφερθεί στην Μητρόπολη της Νέας Ζηλανδίας το ποσό των 5000,00 ευρώ.