Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Το τσάι αγάπης στην Ενορία Αγίας Μαρίνας

Το τσάι αγάπης στην Ενορία Αγίας Μαρίνας

Με αγάπη και φιλάνθρωπα συναισθήματα πλημμύρισε το Χαζίρειο Πολιτιστικό κέντρο της Ενορίας Αγίας Μαρινας, στο τσάι αγάπης και φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Ο κόσμος  ανταποκρίθηκε με συγκινητική αγάπη στο κάλεσμα του εφημερίου της περιοχής και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως μας, Πρωτ. Γεωργίου Περάκη.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού που βρισκόταν εκτός Κρήτης, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον π. Γεώργιο, για την θερμή ανταπόκριση στην προσπάθεια αυτής της Μητροπόλεως μας, λέγοντας ότι είναι πάντα κοντά στην Τοπική μας Εκκλησία και ανήκει στα πρόσωπα που απαρτίζουν την Διοίκηση της Μητροπόλεως μας.

Θερμές ευχαριστήριες απηύθυνε και στον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους Αρχιμ. Βαρθολομαίο, ο οποίος λάμπρυνε με την πνευματική ομιλία και ωφέλιμο λόγο του την όμορφη αυτή Εσπερίδα.

Τέλος έδωσε πολλά συγχαρητήρια και στην εξαιρετική χορωδία ”Μουσικά Γράμματα” η οποία τραγούδησε όμορφα τραγούδια και στους μουσικούς, που κέρδισαν το θερμότατο χειροκρότημα των παρευρισκομένων, καθώς τις κυρίες της Ενορίας που ετοίμασαν τα όμορφα εδέσματα μαζί με την σχολή μαγειρικής της κ. Ιωάννας Ζουριδάκη.