Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Ιερατική σύναξη στην Μητρόπολη μας

Ιερατική σύναξη στην Μητρόπολη μας

Την 10η του μηνός Απριλίου ε.έ. κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας καλωσόρισε τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους Αρχιμ. Βαρθολομαίο, ο οποίος με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου ομίλησε προς τους Κληρικούς της Μητροπόλεως μας αναπτύσσοντας το θέμα:”Ιερέας και Ιεροσύνη”.

Στο δεύτερο μέρος της συνάξεως ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τον ομιλητή για τα ωφέλιμα πνευματικά λόγια, αναφέρθηκε σε θέματα της επικαιρότητας, και ευχήθηκε σε όλους με το καλό το Άγιον Πάσχα.

Μετά τη σύναξη ο Γέροντας Βαρθολομαίος ξεναγήθηκε από τον Δ/ντη του Γραφείου Τύπου της Μητροπόλεως μας στον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό Μαρτυρία και το web tv δίνοντας κατόπιν συνέντευξη στην παραγωγό του Σταθμού μας κ. Καίτη Αλέξη, ενώ στην ηχοληψία ήταν ο υποψήφιος Κληρικός της Μητροπόλεως μας κ. Ελευθέριος Ξαγοραράκης.