Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Βραβεύσεις στο Χαζίρειο

Βραβεύσεις στο Χαζίρειο

Με μία σεμνή και λαμπρή τελετή συνάμα βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες φοιτητές ιατρικής από τα Χανιά την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 στο Χαζίρειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αγ. Μαρίνα.

Οι  νέοι επιστήμονες πέρα από την ηθική ικανοποίηση που αισθάνθηκαν παρέλαβαν από το Ιδρυμα και  χρηματικό ποσό, προκειμένου να βοηθηθούν στη συνέχιση των σπουδών τους.

Την όμορφη τελετή απονομής χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός  και Πρόεδρος του Ιδρύματος Γεωργίου Νικολάου Χαζίρη, συγχαίροντας τους νέους επιστήμονες.

Ο εφημέριος της Αγίας Μαρίνας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας  και  Αντιπρόεδρος του Χαζίρειου Πολιτιστικού Κέντρου Αγ. Μαρίνας  Πρωτ. του Οικ. Θρόνου Γεώργιος  Περάκης μίλησε και εκείνος με συγκίνηση για την εκδήλωση και τη σημασία που έχει να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες των νέων ανθρώπων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν επίσης οι φοιτητές από την Αγία Μαρίνα που πέρασαν σε κάποια σχολή κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Να σημειωθεί τέλος ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Παν/τος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Αρχιμ.  Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Αναπλ. Γεν. Αρχ. Πρωτ. Γεώργιος Σεργάκης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ΣΤ Αρχ. Περιφέρειας Πρωτ. Γεώργιος Πετράκης, Κληρικοί και  εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων, όπου συμμετείχαν τιμητικά και στην απονομή των βραβεύσεων των φοιτητών, συγχαίροντας τους ο καθένας ξεχωριστά με λόγια αγάπης και θαυμασμού.
Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό την πρεσβυτέρα  Αναστασία Περάκη.