Αρχική > Εκδηλώσεις > Χριστουγεννιάτικη συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Χριστουγεννιάτικη συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Μύρισε Χριστούγεννα το Πνευματικό κέντρο Χανίων την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έ.ε. με την εξαίρετη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, τα κάλαντα και τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ερμήνευσαν η Χορωδία Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Χανίων «ο Άγιος Πολύκαρπος», η Χορωδία της Ενορίας Αλικιανού «Αγ. Γεώργιος Διβόλης» και η Μικτή χορωδία του  Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Χαλέπας, σε μια «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ».

Στην εκδήλωση που παρουσίασε η κ. Καίτη Αλέξη, παρέστησαν, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός, Κληρικοί της Μητροπόλεως μας, Άρχοντες του τόπου μας και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε ξεχωριστά κάθε μία χορωδία με τις υπέροχες ερμηνείες που επιμελήθηκαν οι χοράρχες.

Σύντομο χαιρετισμό και ευχαριστήριους λόγους απεύθυναν προς το κατάμεστο από κόσμο ακροατήριο ο Πρωτ. Εμμανουήλ Χατζηδάκης ως υπεύθυνος της Χορωδίας της Ενορίας Αλικιανού, ο Πρεσβ. Βασίλειος Γκάτσης ως υπεύθυνος της μικτής χορωδίας της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Χαλέπας και η Πρόεδρος των Μικρασιατών Χανίων κ. Στυλιανή Χαριτάκη.

Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη.