Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Παναποκορωνιώτικος Εσπερινός και εκδήλωση τιμής για τον π. Μιχάλη

Παναποκορωνιώτικος Εσπερινός και εκδήλωση τιμής για τον π. Μιχάλη

Την Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 η Ομοσπονδία Σωματείων Αποκορώνου Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου, διοργάνωσε τον καθιερωμένο Παναποκορωνιώτικο Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού, στο Νίππος Αποκορώνου στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. κ. Δαμασκηνός μετά πλειάδος Κληρικών του Αποκορώνου.

Στη συνέχεια στο κέντρο «ΙΠΠΟΚΟΡΩΝΙΟΝ» , πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση για τον παπα – Μιχάλη Χριστουλάκη ο οποίος διακονεί για δεκαετίες, ακόμη και ως συνταξιούχος, την ενορία Νίππους.

Ο τίτλος της εκδήλωση , την οποία διοργανώνουν οι Ενορίτε και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του χωριού ( Σύλλογος Γυναικών Νίππους «Περβολίτσια» και Σύνδεσμος Νιππιανών Αττικής «Ο Τίμιος Σταυρός») ήταν: «Τοιούτος ἐπρεπεν ημίν ιερεύς».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης την οποία συντόνισε ο κ. Ευάγγελος Κακατσάκης, για τον τιμηθέντα ιερέα ομίλησαν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός, ο οποίος του ευχήθηκε καλή διακονία στο έργο του, προσφέροντας του και έναν Σταυρό, ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο οποίος του προσέφερε την τιμητική πλακέτα του Δήμου, ο Γενικός Δ/ντής του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών Ελευθέριος Βενιζέλος κ. Νικόλαος Παπαδάκης, καθώς και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες, οι οποίοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για τον παπά Μιχάλη.

Ευχαριστούμε για το φωτ. υλικό τον κ. Παναγιώτη Λοϊζίδη.