Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Πανηγυρικός εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο Π.Β.Κ. και στο Ν.Κ.

Πανηγυρικός εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο Π.Β.Κ. και στο Ν.Κ.

Ο Άγιος Ιωάννης Δαμασκηνός και η Αγία της Χριστιανοσύνης και προστάτιδα του Πυροβολικού Αγία Βαρβάρα  εορτάστηκαν με την δέουσα μεγαλοπρέπεια στον ομώνυμο Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της, το Σάββατο  4 Δεκεμβρίου, στο Πεδίο Βολής Κρήτης, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, παρούσης  της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου μας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας έγινε αποδέκτης πλήθους ευχών από τους παρευρισκομένους για την ονομαστική του εορτή.

  Στη συνέχεια τελέστηκε επίσημος Δοξολογία προεξάρχοντος  του Σεβασμιωτάτου μας.

Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος τέλεσε πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Ναύσταθμο Χανίων παρόντων του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεωργίου Περάκη, του Στρατιωτικού Ιερέως Κυριάκου Μπαντουβεράκη, Κληρικών της Μητροπόλεως μας, των Διοικητών και του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού του Ναυστάθμου. Ευχαριστούμε για το πρόσθετο φωτογραφικό υλικό τον κ. Γρηγόριο Μπαντουβεράκη.