Αρχική > Ροή Ειδήσεων > Πανηγυρικός εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο Π.Β.Κ. -,ΒΚΒ’

Πανηγυρικός εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο Π.Β.Κ. -,ΒΚΒ’

Ο Άγιος Ιωάννης Δαμασκηνός και η Αγία της Χριστιανοσύνης και προστάτιδα του Πυροβολικού Αγία Βαρβάρα  εορτάστηκαν με την δέουσα μεγαλοπρέπεια στον ομώνυμο Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της, την Κυριακή  4 Δεκεμβρίου, στο Πεδίο Βολής Κρήτης, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος  του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, παρούσης  της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου μας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας έγινε αποδέκτης πλήθους ευχών από τους παρευρισκομένους για την ονομαστική του εορτή.

 Στη συνέχεια τελέστηκε επίσημος Δοξολογία προεξάρχοντος  του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, συμπροσευχουμένου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού.

Στη Δοξολογία παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελλος  της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Πορφυρίος Μπικουβαράκης, ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης, ο Παν/τος Αρχιμ. Χρύσανθος Τσαχάκης, ο Παν/τος Αρχιμ. Φιλόθεος Γεωργιλάς, ο Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός  Επίτροπος  Πρωτ. Γεώργιος  Σεργάκης και άλλοι Κληρικοί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ